Het mooiste buitenverblijf in Twente

Twente is een van de mooist bewaarde geheimen in Nederland. Veel mensen hebben bij het horen van de streek een bepaald gevoel. Dit komt vaak in de buurt van de volgende termen: boeren, natuur, weilanden, koeien en meer gerelateerde woorden die daarop aansluiten. Maar, Twente is natuurlijk veel meer dan dat. Veel mensen hebben het verkeerde beeld bij het oosten van Nederland, en dat is erg jammer en nergens voor nodig. Daarom nodigen wij deze mensen uit om eens langs te komen, om met eigen ogen te zien dat Twente enorm veel te bieden heeft en meer is dan alleen groene vlaktes. Benieuwd waarom? Wij vertellen het je verder in dit artikel.

De Twentse omgeving

In Twente vind je tal van leuke dorpjes en steden waar je je meer dan goed kunt vermaken. Of je nou liever actief bezig bent, of juist graag je rust wil nemen, in Twente kan jong en oud zich goed vermaken. Breng een bezoekje aan het Lutterzand, maak een wandel- of fietstocht door de prachtige natuur of kom een dagje shoppen in een van de grote steden in de buurt.

Hotel de Wilmersberg

Naast de omgeving van het landgoed, is er in de nabije omgeving, en natuurlijk bij de Wilmersberg zelf ook van alles te beleven. Het landgoed beschikt namelijk over diverse faciliteiten zoals een restaurant, een wellnessboutique, golf- en tennisbaan en meer! Kom even helemaal tot rust en denk aan niets anders dan leuke dingen. Wil je graag een keer langskomen in de Lutte bij dit leuke hotel? Boek dan een arrangement, een last minute of kom gewoon spontaan eens langs en ontdek waarom zo veel mensen enthousiast zijn over de omgeving, de faciliteiten en natuurlijk het landgoed zelf. Reden genoeg om eens langs te komen, boek snel een overnachting via https://www.wilmersberg.nl/.

Afbeeldingsresultaat voor de wilmersberg

Stef