Trek er een weekendje op uit in eigen land!

Heb je onlangs een drukke periode gehad op het werk, of heb je een stressvolle tijd achter de rug? Hoe fijn is het dan om er even tussenuit te knijpen. Een weekendje weg in eigen land kan zo veel rust geven. Iedereen verdient het om eens in de zoveel tijd even aan niets anders te denken dan zichzelf. Door een moment rust te nemen komt je energielevel weer op pijl en na het weekendje rust kun je weer aan de bak. En waar kun je nou beter even helemaal tot rust komen dan in Twente? Een weekendje Twente staat garant voor gezelligheid, prachtige natuur, rust en meer! Ben jij benieuwd wat een weekendje Twente nog meer te bieden heeft en waar je bijvoorbeeld zou kunnen overnachten? Lees dan zeker nog even verder, wij leggen je uit waarom Twente zeker het bezoeken waard is.

Overnachten in Twente

Bij landgoed en hotel de Wilmersberg ben je aan het juiste adres voor een weekendje weg. Dit prachtige vier sterren hotel beschikt over alle faciliteiten die je nodig hebt om optimaal te genieten van je weekendje weg. Denk hierbij aan modern ingerichte kamers, een culinair restaurant, diverse wellness- en sportfaciliteiten en nog veel meer. Daarnaast is dit hotel het startpunt van een aantal wandel- en fietsroutes. De prachtige natuur gaat nooit vervelen en daarom is het zeker een aanrader om een ommetje te maken in de omgeving, of om er met je fiets op uit te trekken.

Niet genoeg aan een weekend?

Vind je een weekend Twente niet lang genoeg, omdat je meer tijd nodig hebt om de prachtige omgeving te ontdekken, dan kun je natuurlijk ook langer blijven! Boek een arrangement van een paar dagen en weet zeker dat je geen tijd te kort komt om alles te kunnen zien en helemaal tot rust te komen. Zie https://www.wilmersberg.nl/weekendje-weg-in-twente voor meer informatie over een weekendje Twente, of langer.

Gerelateerde afbeelding

Stef