Geniet van een wellnessbehandeling in de Lutte, Twente

Ben je nog op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor je beste vriendin, je moeder of collega? Dan is het misschien een leuk idee om een wellnessdagje of -weekend cadeau te geven. Kom langs in het oosten van het land en breng een bezoek aan de wellnessboutique van Landgoed en Hotel de Wilmersberg in de Lutte, Twente. Iedere vrouw vindt het toch heerlijk om in de watten gelegd te worden? En daarom is een dagje of weekendje relaxen het perfecte cadeau! Ben je nieuwsgierig wat deze wellnessboutique allemaal te bieden heeft? Lees dan snel verder. Wij vertellen je alles wat je moet weten over de wellness faciliteiten en het hotel.

Wellness boutique de Wilmersberg

Een wellness hotelarrangement bij de Wilmersberg staat voor rust en genieten. Heb je onlangs een stressvolle periode gehad of een drukke tijd achter de rug? Dan verdien je het om even helemaal tot rust te komen en jezelf te verwennen. Bij wellnessboutique de Wilmersberg ben je hiervoor aan het juiste adres. Je kunt hier namelijk genieten van diverse gezichts- en lichaamsbehandelingen. Maar ook diverse wellness faciliteiten zoals een infrarood sauna, Turks stoombad, verwarmd zwembad, whirlpool, fitnessruimte, tennisbanen en meer. Neem een duik in het verwarmde zwembad met jetstream en ga vervolgens lekker relaxen in het Turkse stoombad. Ben je liever actief bezig? Dat kan natuurlijk ook. Sla al je agressie eruit op de tennisbaan of golfbaan.

Boek een wellnessarrangement

Lijkt het je wat om een wellnessweekend of –dag cadeau te doen aan iemand? Of lijkt het je zelf heerlijk om eens een bezoekje te brengen aan een wellness hotel met arrangement? Je bent meer dan welkom. Boek tijdig een arrangement en hopelijk zien we je dan snel terug bij landgoed en hotel de Wilmersberg in de Lutte.

Afbeeldingsresultaat voor wellness

Stef