Overnachten in een 4 sterren hotel in Overijssel

Ben je specifiek op zoek naar een plek om te overnachten in Overijssel? Wat de reden ook is, je hebt genoeg keuze uit verschillende hotels. Neem bijvoorbeeld hotel en landgoed de Wilmersberg in het kleine plaatsje de Lutte. Dit hotel biedt speciale kamers aan voor mensen die last minute op zoek zijn naar een kamer omdat ze op doorreis zijn of een afspraak in de buurt hebben. Daarnaast is het hotel ook de perfecte keuze voor gezinnen die een weekendje of een weekje van de Overijsselse schoonheid willen genieten. Het familiehotel beschikt over diverse faciliteiten waar zowel volwassenen als kinderen optimaal gebruik van kunnen maken en uren plezier aan kunnen beleven.

Over het hotel

De Wilmersberg is een 4 sterren familiehotel in het kleine plaatsje de Lutte, vlakbij de Duitse grens. Voor welke reden je ook afreist naar het oosten van Nederland, dit hotel biedt de perfecte locatie voor een overnachting in Overijssel. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en bieden prachtig uitzicht over de regio. Daarnaast beschikt het hotel over diverse faciliteiten van een tennisbaan tot zwembad en van een culinair restaurant tot een Turks stoombad. Je hoeft je geen moment te vervelen en kunt heerlijk tot rust komen of juist actief bezig gaan. Daarnaast is het hotel het startpunt van diverse wandel- en fietsroutes in de regio. Deze zijn ook zeker de moeite waard als je dol bent op de natuur.

Losse boeking of arrangement?

Lijkt het je wel wat om een keer naar Overijssel te komen en zou je dan graag willen overnachten in de Wilmersberg Overijssel? Geen enkel probleem. Je kunt bij ons een losse boeking maken of een arrangement naar keuze boeken. Afhankelijk van hoe lang je wilt blijven en wat je graag wil doen tijdens je verblijf kun je uit deze opties een keuze maken.

Afbeeldingsresultaat voor hotel overnachting wilmersberg

Stef