Verbruik nu minder elektriciteit dankzij groenovatie

Importeren uit het buitenland

Iedereen vraagt zich wel is af, waar led lampen worden gemaakt. De led verlichting wordt geproduceerd in een bekend land namelijk China. De meeste lampen die je tegenkomt worden in China gemaakt. Tegenwoordig is dit het land waar elektronica accessoires vandaan komt.  Wist je dat veel grote fabrieken uit China zich richten op het maken van led gerelateerde producten. Veel vraag naar led lampen speelt een rol in China. Hierdoor krijgen zij veel boost. De inkopers vinden kwaliteit zeer belangrijk, dus hierop wordt ook streng gecontroleerd. Dankzij de betaalbare prijzen is het prima om led lampen uit China te kopen. Het importeren heeft zijn voordelen en-nadelen.  Voordelen hiervan zijn dat het fiscale voordelen en lagere loonkosten heeft.

Voordelen van een led lamp

Nederland is ook 1 van de landen die bekend staat met het produceren van Led lampen. Het topmerk is Philips. In Japan is Verbatim een bekende elektronica fabrikant. Jaren geleden zijn ze ook begonnen met het produceren van hoge kwaliteit led lampen. Veel elektriciteit gebruik heeft invloed op het milieu. Wist je dat led lampen 75% minder stroom verbruikt dan halogeen lampen. Zoals je goed leest kun je hierop veel energie besparen. De energie win je binnen 300 branduren terug.  Hier een aantal tips om te besparen op je verlichting: Maak zoveel mogelijk gebruik van daglicht, zo hoef je dan lampen minder vaak aan te doen. Laat de lamp uit, als je het niet nodig hebt.

Wordt nu milieubewuster door een led lamp te gaan gebruiken

Wil je meer gaan bezuinigen op verlichting en elektriciteit? En ben je opzoek naar milieubewuste lampen? Groenovatie heeft een breed assortiment van led lampen.  Naast lampen kun je hier ook terecht voor accessoires. Deze bedrijf heeft namelijk tijdelijk sale op batterijen. Op is op. Voor meer informatie kun je terecht op de website.

 

 

 

Stef