Boetiek en Hotel BonAparte in de Achterhoek

In de Achterhoek is van alles te beleven! Zowel voor jong als oud. Zou je de Achterhoek wel eens een bezoekje willen brengen? Dan is het daar nu de tijd voor. Bij dit Achterhoekse hotel is gelegen op een exclusieve locatie aan de voet van de Lochemse berg, vanzelfsprekend in Lochem. Dit hotel is het startpunt van diverse wandel- en fietsroutes maar daarnaast is er in deze omgeving nog veel meer te beleven. Je hoeft niet bang te zijn dat je je gaat vervelen. Dat zal zeker niet gebeuren. Diverse leuke dorpjes, gezellige terrasjes, diverse faciliteiten en meer vind je in de Achterhoek.

Waarom kiezen voor de Achterhoek?

Veel mensen onderschatten hoe gezellig het is in een hotel in de Achterhoek. Zeker wanneer je niet uit de buurt komt, is het leuk om eens langs te komen in het oosten van Nederland. Je kijkt er je ogen uit. Eigenlijk is 1 dag te weinig om de hele omgeving van de Achterhoek te bekijken. Kies er daarom voor om een weekend of week te blijven! Overnacht bij een Achterhoek hotel zodat je mooi in de buurt zit van alle mooie plekjes in de omgeving.

Uitstapjes in oost Nederland

Hou je ervan om musea te bezoeken en vind je het heerlijk om te fietsen door een prachtig groen landschap? Dan ben je helemaal aan het juiste adres in de Achterhoek. Je kunt uren wandelen of fietsen door de prachtige omgeving, maar er zijn daarnaast ook tal van leuke musea te vinden.
Zijn musea en fietsen niet echt jouw ding? Dan kun je er ook voor kiezen om een golfarrangement te boeken en een balletje te slaan. Daarnaast is het ook mogelijk om te varen met de Berkelzomp door de wateren van Lochem, zo zie je nog eens wat.

Stef