Kom eens overnachten bij dit familiehotel in Twente

Ben je binnenkort in Twente en zoek je nog een plek om te overnachten? Dan is bij deze je zoektocht klaar, je bent namelijk meer dan welkom om te overnachten bij familiehotel en landgoed de Wilmersberg in de Lutte, Twente. Een gezellige locatie verscholen tussen de prachtige Twentse natuur. Ben je op doorreis of kom je je familie in de regio een bezoekje brengen? Of wil je er gewoon een weekendje tussen uit? Wat de reden ook is, een overnachting bij de Wilmersberg is zeker geen slecht idee. Alle kamers zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over een prachtig uitzicht. Maar dat is nog niet alles, er zijn namelijk ook diverse faciliteiten waar je gebruik van mag maken!

Faciliteiten van dit familiehotel

Het familiehotel in Twente heeft 4 sterren en heeft modern ingerichte kamers. Ben je graag actief bezig? Sla dan een balletje op de tennisbaan, of de golfbaan. Doe je het liever wat rustiger aan? Neem dan een duik in het verwarmde binnenzwembad of kom tot rust in de sauna. Daarnaast beschikt de wellnessboutique ook over een Turks stoombad, whirlpool en is er de mogelijk tot een massage of gezichtsbehandeling. Kom helemaal tot rust en denk even aan niets anders dan jezelf. Het is de perfecte locatie om even al je stress te vergeten en te genieten van de rust.

Boek een arrangement

Lijkt het je wat om te komen overnachten bij dit familiehotel in Twente? Boek dan een arrangement en geniet van de omgeving en al het moois in de regio. Boek bijvoorbeeld een wellness arrangement of een golfarrangement en je hoeft je geen moment te vervelen. Wees er op tijd bij om teleurstelling te voorkomen. Het kan namelijk voorkomen dat het hotel is volgeboekt op het moment dat jij graag wil langskomen.

Afbeeldingsresultaat voor luxe hotel wilmersberg

Stef