Een op maat gemaakte design badkamer

Ben je al een tijdje inspiratie aan het zoeken voor je nieuwe badkamer? Maar vind je het nog lastig om een bepaalde stijl te ontdekken? Er zijn zo veel verschillende mogelijkheden op het gebied van badkamers, dat je door de bomen het bos misschien niet meer ziet. Er zijn tal van verschillende badkamermeubels, spiegels, wasbakken en meer. Een keuze maken tussen alle mooie meubels kan daarom best lastig zijn. Omdat iedereen een andere smaak heeft zijn er tal van verschillende stijlen mogelijk als het gaat om het inrichten van je nieuwe badkamer. Weet je nog niet precies waar je smaak precies ligt? Oriƫnteer je dan nog eens goed en maak geen overhaaste beslissingen. Daarnaast kun je natuurlijk ook altijd advies vragen aan een badkamer specialist. Meer hierover weten? Lees dan zeker nog even verder!

Advies van een badkamer specialist

Bij TIZ design badkamers kun je terecht voor inspiratie en advies op maat. Wanneer je zelf nog geen beeld hebt van hoe je je badkamer graag wilt inrichten, kun je dit waarschijnlijk beter overleggen met een specialist die al jaren in het vak zit. Samen bekijk je alle mogelijkheden en stel je een badkamer samen die voldoet aan al je eisen en wensen. Het grote voordeel hierbij is dat je ook badkamermeubels op maat kunt laten maken, zodat deze perfect past in jouw badkamer ruimte.

Badkamermeubels maatwerk

Kun je de perfecte wastafel niet vinden? Of zou je graag een extra grote spiegel aan de wand willen? Bij TIZ design kun je ook terecht voor op maat gemaakte meubels. Dit is ideaal wanneer je badkamermeubels met een afwijkende maat nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan een smalle kast of een toiletfontein die in een kleine ruimte geplaatst moet worden. In overleg is alles mogelijk!

Towel Hanged on Bathtub

Stef