Laat je relatiegeschenken bedrukken

Veel bedrijven waarderen het enorm wanneer ze een relatiegeschenk krijgen van een partner. Het wordt vaak gezien als een stukje waarderen en dit zorg voor een betere relatie met je partners. Veel van deze relatiegeschenken zijn slechts kleine cadeautjes, maar dit maakt voor veel mensen weinig uit. Het feit dat je moeite doet en aan je partners denkt, zegt al genoeg.

Je kan natuurlijk een algemeen cadeau geven, maar een relatiegeschenk met jouw logo of een specifieke boodschap gedrukt op het geschenk maakt het cadeau een stuk specialer en verbind de ander ook al aan jouw bedrijf. Je kan meer soorten relatiegeschenken laten bedrukken en daar vertel ik in dit artikel meer over.

Je eigen pennen

Het meest voor de hand liggende relatiegeschenk is pennen. Pennen worden hedendaags nog in elk kantoor gebruikt en daarom heeft iedereen ze wel nodig. Pennen bedrukken kost bijna niks, maar zorgt wel voor extra reclame, want veel mensen nemen de pennen mee naar andere locaties.

Een paraplu bedrukken

Een iets minder voor de hand liggend idee is om paraplu’s te laten bedrukken. Zoals je wel weet is het weer in Nederland niet altijd even mooi. Wanneer het regent is het een ideaal moment om je eigen bedrukte paraplu mee te geven aan een klant die weg gaat. Zo loopt je partner droog buiten en is jouw bedrijf overal te zien.

Bidons

Naast pennen en paraplus kan je ook bidons bedrukken. Omdat we steeds vaker zien dat mensen bidons gebruiken op de werkvloer, leek het ons ook een ideaal relatiegeschenk. Ze worden de hele dag door gebruikt en zijn ook nog eens duurzaam.

USB sticks

Ten slotte kan je er ook nog eens voor kiezen om USB sticks te laten bedrukken met jouw bedrijfslogo. Echter zien we steeds vaker dat mensen gebruik maken van clouds en hierdoor niet meer de oude vertrouwde USB sticks gebruiken. Het is voor veel werkgebieden dus misschien een minder cadeau, maar als jij nog veel USB sticks langs ziet komen, kan het een prima relatiegeschenk zijn voor jouw partners.

Vind een relatiegeschenk dat bij jou past en laat hem bedrukken bij Van Helden!

 

Stef